سوپ کدو تنبل یا حلوائی یا قاباق ، فرانسوی
مواد لازم
تره فرنگی دو شاخه
کدو تنبل دو کیلو
سیب زمینی یک و نیم کیلو
شیر یک و نیم لیتر
آب یک و نیم لیتر
کره دو قاشق پر غذا خوری
خامه یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
تره فرنگی ها را خرد می کنیم و می شوئیم و با دو قاشق پر کره داخل قابلمه می ریزیم وروی آتش می گذاریم وتفت می دهیم تا آبش کشیده شود. بهتر است در این مدت در قابلمه را بگذاریم تا بخار موجب پخته شدن سریع تره شود.
کدو و سیب زمینی را که خرد کرده و شسته و آماده کرده ایم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و سپس آب ( بهتر است داغ باشد ) و شیر را نیز به موادمان اضافه می کنیم و هم می زنیم و در قابلمه را می بندیم و می گذاریم که بپزد . البته باید هر چند دقیقه یک بار موادمان را هم بزنیم . پختن کدوها و سیب زمینی ها نیم ساعت یا 45 دقیقه طول می کشد. بعد از پخته شدن سوپ ، نمک و فلفل به مقدار لازم به آن اضافه می کنیم و داخل میکسر می ریزیم . سوپ طلائی و یکدستی به دست می آید . سوپ را داخل ظرف می ریزیم و خامه را که خوب زده ایم به آن اضافه می کنیم.
ما خامه را در ظرفی جداگانه کنار ظرف سوپ گذاشتیم که هر کس دوست دارد اضافه کند .
برای پختن غذاهائی که با شیر پخته می شود مثل سوپ شیر و همین سوپ ، بهتر است نمک و فلفل را بعد از پخته شدن به غذا اضافه کنیم.
...
علاوه بر سایت های خوشمزه چنچنه و شیندخت وبلاکهای دیگری مثل دنیای آشپزی و آشپزخانه ماری است
آشپزی به روایتهای گوناگون رادیو زمانه دستور پخت خورش فسنجان رشتی و کوفته تبریزی ، به کوشش مینو صابری عزیز
مواد لازم
تره فرنگی دو شاخه
کدو تنبل دو کیلو
سیب زمینی یک و نیم کیلو
شیر یک و نیم لیتر
آب یک و نیم لیتر
کره دو قاشق پر غذا خوری
خامه یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
تره فرنگی ها را خرد می کنیم و می شوئیم و با دو قاشق پر کره داخل قابلمه می ریزیم وروی آتش می گذاریم وتفت می دهیم تا آبش کشیده شود. بهتر است در این مدت در قابلمه را بگذاریم تا بخار موجب پخته شدن سریع تره شود.
کدو و سیب زمینی را که خرد کرده و شسته و آماده کرده ایم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و سپس آب ( بهتر است داغ باشد ) و شیر را نیز به موادمان اضافه می کنیم و هم می زنیم و در قابلمه را می بندیم و می گذاریم که بپزد . البته باید هر چند دقیقه یک بار موادمان را هم بزنیم . پختن کدوها و سیب زمینی ها نیم ساعت یا 45 دقیقه طول می کشد. بعد از پخته شدن سوپ ، نمک و فلفل به مقدار لازم به آن اضافه می کنیم و داخل میکسر می ریزیم . سوپ طلائی و یکدستی به دست می آید . سوپ را داخل ظرف می ریزیم و خامه را که خوب زده ایم به آن اضافه می کنیم.
ما خامه را در ظرفی جداگانه کنار ظرف سوپ گذاشتیم که هر کس دوست دارد اضافه کند .
برای پختن غذاهائی که با شیر پخته می شود مثل سوپ شیر و همین سوپ ، بهتر است نمک و فلفل را بعد از پخته شدن به غذا اضافه کنیم.
...
علاوه بر سایت های خوشمزه چنچنه و شیندخت وبلاکهای دیگری مثل دنیای آشپزی و آشپزخانه ماری است
آشپزی به روایتهای گوناگون رادیو زمانه دستور پخت خورش فسنجان رشتی و کوفته تبریزی ، به کوشش مینو صابری عزیز
No comments:
Post a Comment